Arrangementen

Brasserie ‘t Hof van Zuidlaren beschikt over diverse ruimtes geschikt voor grotere gezelschappen. Een mooie locatie voor uw familiedagen, feesten, partijen, vergaderingen, optredens, borrels, buffetten.De ruimtes kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt. U heeft hier gratis toegang tot internet.

Sinds december 2016 is “de Hofkamer”, een heerlijke ambiance waar grotere gezelschappen ontvangen kunnen worden in een warme sfeer met veel hout elementen. Laat u verrassen door deze sfeervolle kamer, waar u met uw bedrijf, zakelijke contacten, familie of vrienden een prettig samenzijn kan houden.

U kunt er ook voor kiezen om met kleinere gezelschappen te dineren in de Brasserie. Deze is dan niet exclusief voor uw gezelschap gereserveerd. 

Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een bezoek aan attractiepark Sprookjeshof, plezier voor klein en groot!

 

Wij beschikken over de volgende ruimtes:

 • De Hofkamer met een capaciteit circa 90 personen
 • De Achterzaal met een capaciteit circa 175 personen, en een groot podium.
 • De Hofkamer en Achterzaal kunnen ook worden samengevoegd en heeft dan een capaciteit van 300 personen met eventueel een dansvloer en podium
 • Grote gratis prive parkeerplaats, ook toegankelijk voor touringcars.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via 050-4091212, contact of kom gezellig even langs, wij bespreken graag met u de diverse mogelijkheden die wij bieden.

Business arrangementen

Voor uw vergaderingen, productpresentaties, recepties en partijen beschikken wij over verschillende zalen. De ruimtes kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt. U heeft hier gratis toegang tot internet.

Wij beschikken over de volgende zalen

 • De Voorzaal met een capaciteit van 125 personen
 • De Achterzaal met een capaciteit van 175 personen en een groot podium
 • De voor-en Achterzaal kunnen ook worden samengevoegd en heeft dan een capaciteit van 300 personen met    eventueel een dansvloer en podium.

Verder bieden wij extra aan

 • Beamer
 • Projectscherm
 • Flip-over
 • Spreekgestoelte
 • Draadloze microfoon
 • WIFI
 • Grote gratis privé parkeerplaats, ook toegankelijk voor touringcars 

U kunt uw arrangement uitbreiden met een lunch, diner of buffet. Wij hebben de capaciteit om dit voor grote gezelschappen te verzorgen.

Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden die wij bieden. Voor inlichtingen zijn wij te bereiken op 050-4091212, info@hofvanzuidlaren.nl of kom eens vrijblijvend langs.

PAASBRUNCH

1e en 2e Paasdag Paasbrunch bij 't Hof van Zuidlaren

Tussen 11:00 - 11:30 uur verwelkomen wij u met een glas bubbels, waarna u heerlijk kunt genieten van een uitgebreid en luxe brunchbuffet. 

U heeft keus uit heerlijke verse warme en koude gerechten, diverse vlees, vis en kaassoorten. Salades en ovenverse broodjes.

Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet aanwezig en ter afsluiting presenteren wij een spetterend dessertbuffet met zoete en frisse heerlijkheden!

Tijdens de Paasbrunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, fristi, melk en jus d'orange.

Volwassenen 32,50

Kinderen 4-12 jaar 18,50

Kinderen 0-3 jaar gratis.

Prijzen exclusief losse consumpties

Inlooptijd tot max. 30 minuten na starttijd brunch

Na de Paasbrunch uw dag compleet maken met een bezoek aan Attractiepark www.sprookjeshof.nl waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.. bij deelname aan de Paasbrunch ontvangt u uw ENTREE GRATIS!

Dit kunt u gelijk reserveren met uw Paasbrunch.

Wij adviseren tijdig uw tafel te reserveren

 

Restaurant arrangementen

Familiediner

Buffetten

Drentse Koffietafel

Sprookjeshof arrangementen

http://www.sprookjeshof.nl/arrangementen/