Spel arrangementen

IK HOU VAN HOLLAND:

Het groene gras, de loeiende koeien, de klompen en de kleurrijke tulpen.... Maar hoe goed kent u Nederland eigenlijk?

De groep waarmee u naar onze locatie komt wordt in meerdere teams verdeeld. Gewapend met een krijtbord en een toeter gaan de teams de strijd aan om de avond winnend af te sluiten. De teams worden doormiddel van vragen en opdrachten, die door de entertainer worden voorgelegd, uitgedaagd om zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven. Onze entertainer brengt met "ik hou van Holland" o.a. de volgende rondes: "Spellingsronde", "Goed of Fout", "Volgende Twee", 'Rijtjeshuis", "Verjaardagsspel", en muziek...Heel veel muziek!

IK HOU VAN HOLLAND SPEL

Basisprijs tm 16 Personen € 238,00 vanaf 17 personen € 14,00 p.p. ( circa 90 minuten)

Voorafgaand van het spel kunt u samen genieten van een HOLLANDS WARM-KOUD BUFFET:

Stokbrood met kruidenboter, Rundvleessalade, Hollandse haring met uitjes, aardappel salade, ham met meloen, gehaktbal in jus, draadjesvlees, hachee, aardappelpuree, frites, gebakken aardappelen met spek en ui, 2 Hollandse groentes, Dessertbuffet: Vla, yoghurt, griesmeel, pudding en ijs.

Prijs: € 32,50 per persoon.

*combineer met een dranken arrangement.

*Onder de 20 personen keuze uit 3 gangen diner.

 

GRAZY BINGO: Het ouderwets bekende spel in een oergezellig nieuw jasje!

Samen met uw vrienden,familie of collega's meedoen aan het bekenste spelletje van Nederland. BINGO!

Voor diegenen die het spel al lang niet meer gepeeld hebben doen we even een opfris ronde op de ouderwetse manier. Onze assistente zet de bingo machine aan en 1 voor 1 rollen de ballen uit de automaat. Wie heeft het eerste BINGO! Als iedereen weer weet hoe het spel werkt gaan we echt beginnen. Tijdens de Grazy Bingo leidt onze entertainer u op een ludieke wijze door de avond. Zo worden verhalen vertelt, zal er muziek ten gehore worden gebracht, zijn er quiz vragen en verschillende opdrachten om uit te voeren. Dit alles om u de punten te laten verdienen die u nodig heeft om bingo te hebben. Uiteraard mag u vooraf zelf u nummers uitkiezen. Afhankelijk van het aantal bingo's en groepen zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Er zijn fantastische typerende bingoprijzen te winnen: Foute zonnebrillen, oogverblindend mooie kunstgeraniums en geld wc-papier!

Optie: MAX-Bingo speciaal voor oudere groepen.

GRAZY-BINGO SPEL

Basisprijs tm 16 personen € 238,00, vanaf 17 personen € 14,00 p.p. ( circa 90 minuten)

Voorafgaand van het spel kunt u samen genieten van een GRAZYYY WARM-KOUD BUFFET:

Mosterdsoep, stokbrood met kruidenboter, ardennerham met meloen, huzarensalade, aardappelsalade, rauwkostsalade, bijpassende sauzen. Gebakken zalmfilet met Hollandse saus, kipreepjes met roerbakgroente en chilisaus, date en schnitzel, 2 soorten groenten, gebakken aardappelen en frites. Dessertbuffet: ijs, bavarois, fruitsalade en slagroomsoesjes.

Prijs: € 32,00 per persoon.

* combineer met een dranken arrangement.

*Onder de 20 personen keuze uit 3 gangen diner.

 

GPS TOCHT MET FOTOSPEL:

Ga samen met elkaar op stap met een GPS systeem en loop een mooie route in de omgeving.

Elke groep gaat op stap met een GPS systeem en fotocamera. Hiermee moeten hilarische opdrachten gefotografeerd worden, maar er zijn ook herkenningspunten die u moet fotograferen. Met elke juiste foto kunt u punten verdienen. ook gaat er een vragenlijst mee die u onderweg kunt beantwoorden. Het team met de meeste punten heeft gewonnen. Uiteraard kunt u nagenieten tijdens een borrel of diner. want de foto's worden op een scherm getoond.

GPS TOCHT:

Basisprijs tm 16 personen € 140,00, vanaf 17 personen € 14,00 p.p. (ca. 90 min)

U kunt ervoor kiezen om nadien onder het genot van een drankje en hapje na te genieten, of u kiest ervoor kiezen om het GPS 3 gangen diner te komen eten bij ons:

Soep na keuze, kogelbiefstuk met kruidenboter of kabeljauw met mosterdsaus of spareribs met kruidenboter, vanille ijs met slagroom.

Prijs: 28,50 p.p.

 

MOORDDINER: Een moord in het Sprookjesbos los jij het op....?

Er is rumoer in het bos, er schijnt iemand te zijn omgekomen rond het sprookje van Hans en Grietje. Jullie waren vandaag aanwezig en zijn dan ook aangehouden. Jullie zijn overgebracht naar 't Hof van Zuidlaren en hier zal de avond beginnen.

Jullie worden ontvangen in onze brasserie voor een drie gangen Moord Diner. Tijdens het diner gaat u samen met Rechercheur Klein tussen drie heerlijke gangen door opzoek naar de moordenaar. Iedereen krijgt een karakter. Denk aan: de zakenman met een drankprobleem, de zwartrijdende student...Tijdens het voorgerecht beginnen we met het uitdelen van de karakters. Een van jullie is de moordenaar en krijgt de zware taakt om ervoor te zorgen dat hij niet ontdekt word. De anderen hebben de uitdaging om uit te zoeken wie er niet te vertrouwen is. Rechercheur Klein zal tussen de gangen door meerdere verhoren gaan afnemen....en iedereen krijgt hierbij verdenkingen....Na een heerlijk dessert komen we tot de ontknoping.

Het Moorddiner word speciaal voor u geschreven, mocht u wensen hebben aangaande de rollen, geef dit vroegtijdig aan.

MOORDDINER SPEL:

Basisprijs tm 16 personen € 238,00, vanaf 17 personen € 14,00 p.p. ( ca. 90 minuten)

Moord 3 gangen diner: Bloederige tomatensoep, Schietschijf: Door de kogel geschoten biefstuk of Aan de haak geslagen kabeljauw met verdachte zeewier of in het rib gestoken spareribs, Afsluiting: Achter slot en grendel dessert.

Dit alles word bereid door het Arrestatieteam van 't Hof van Zuidlaren.

Prijs; € 28,50 p.p.

VOOR MEER INFORMATIE EN RESERVERINGEN: 050-4091212.